Haluaisitko oppia tekemään lasihelmiä? Ilmoittaudu mukaan elokuussa järjestettävälle kurssille!

Lasitaiteilija Marja Hepo-aho opastaa kurssilla, kuinka lasihelmiä tehdään lampputyötekniikalla. Kaksipäiväinen lasihelmikurssi pidetään Riihimäen lasistudiolla, joka toimii entisen lasitehtaan tiloissa osoitteessa Lasitehtaanaukio 2, 11910 Riihimäki. Kurssipäivät ovat lauantaina 12. ja sunnuntaina 13.8. kello 10-17. Lasihelmikurssin hinta on 240 €/hlö.

Ilmoittautumiset Marjalle 040 554 9939, marja.hepoaho@mafka.fi

Museomakustelua -blogin Merja tutustui tovi sitten lasihelmien tekemiseen, käy lukemassa juttu  kiehtovasta, haastavasta ja koukuttavasta kokeilusta Merjan blogista!

Museomakustelua: Helmien pyörittelyä

 

Glass beads with lampworking – sign up for a course!

Would you like to learn how to make glass beads with lampworking technique? Sign up for a course held by glass artist Marja Hepo-aho! The course will be two days, Saturday 12th and Sunday 13th of August at 10-17 in Riihimäki glass studio. The glass studio works in a premises of a former glass factory and the address is Lasitehtaanaukio 2, 11910 Riihimäki. Price is 240 euros per person.

Contact: Marja 040 554 9939, marja.hepoaho@mafka.fi

Merja from Museomakustelua blog tried making glass beads with Marja. The story is in Finnish, but you check the process photos from the blog!