Mafkan Vihma-sarjan lasimorttelista on nyt saatavilla kesän 2017 värillinen erikoiserä!

Värejä on kolme: Midnight Sun, Summer Twilight ja Big Sky. Kutakin väriä on valmistettu 10 kappaleen piensarja. Erikoiserän morttelit ovat kaivertaen numeroituja ja signeerattuja. Voit tilata oman kappaleesi suoraan verkkokaupastamme – niin kauan kuin rajoitetusta erästä riittää. Jokaisen kuvan alla on linkki kyseiseen väriin verkkokaupassamme.

Mouth blown Finnish glass: Limited edition of Vihma glass mortar by Mafka

Verkkokaupassa: Midnight Sun

Suupuhallettua suomalaista lasia: Vihma lasimorttelin erikoiserä by Mafka

Verkkokaupassa: Summer Twilight

Mouth blown Finnish glass: Vihma glass mortar by Marja Hepo-aho

Verkkokaupassa: Big Sky

Mafkan lasiteokset suunnittelee ja valmistaa lasitaiteilija Marja Hepo-aho Riihimäellä toimivassa Lasistudio Mafka&Alakoskessa. Lasinpuhaltaminen on erikoisosaamista vaativa käsityöammatti, jossa materiaalin tuntemus ja tekniikoiden hallinta vaatii sekä lahjakkuutta että kokemusta. Vihma-sarjan esineitä koristavat piikkimuotilla luodut kuplarivit ja esineiden muoto syntyy vapaasti suupuhallettuna käsityönä.

Värillinen Vihma-mortteli verkkokaupassa 170 euroa sisältäen postikulut Suomessa.
Numeroitu ja signeerattu, rajattu piensarja 10 kappaletta per väri.

Marja Hepo-aho 040 554 9939, marja@mafka-alakoski.fi