Galleristi Vesa Parvinen pitää Kouvolassa, Kuusankosken Taideruukkissa toimivaa TaideTupa PikkuSelmaa, jonka valikoimasta löytyy myös lasitaiteilija Hepo-ahon ja lasinpuhaltajamestari Alakosken teoksia. Parvinen kiteyttää vapaasti suupuhallettujen lasiteosten viehätyksen ja kannustaa kävijöitä nykylasin äärelle:

”Sinulle, joka arvostat persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä. Näissä yksilöissä ei ole ”monistetun” sarjatuotannon makua ja tuoksua. Jokainen kupponen on oma yksilönsä, kuten vapaasti suupuhalletun taidelasin kuuluukin olla.

 

On aika herätä. On aika kerätä. Suomi on tunnettu taidelasistaan. Arvo edelleen myös menneelle, mutta on jo aika herätä nykyhetkeen. Uuden taidelasin, tulevaisuuden legendojen, aika on nyt. Tartu siis hetkeen. Hanki tulevaisuutta nyt.”

TaideTupa PikkuSelma,
Kuusankosken TaideRuukki
Kyminväylä 2,
45700 Kuusankoski, Kouvola

www.taidetupapikkuselma.com
www.facebook.com/taidetupapikkuselma