Perjantaina 13. päivä on mahdollisuus lähteä kurkistamaan Riihimäen Vanhan Lasitehtaan nykypäivään. Kierroksia on kahta mallia, myöhäisellä iltapäivällä lapsille suunnattu tutustumisvuoro ja hieman illemmalla aikuisille tarkoitetut kierrokset.

Lastenkierrokset 6€
Liput ostettava ennakkoon verkkokaupasta:
Perjantai 13.10. kello 17.30

Tule mukaan jännittävälle kierrokselle Vanhan Lasitehtaan konttoriin! Lapsille suunnitellulla kierroksella konttoristi-Kaarina johdattaa vieraat kurkistamaan tavallisesti yleisöltä suljettuun tehdasrakennukseen. Kierroksen hinta on 6 euroa ja siihen sisältyy pieni seikkailuherkku, nam! Alle 7-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Tehdaskierrokset 22€ (aikuisille)
Liput ostettava ennakkoon verkkokaupasta:
Perjantai 13.10. kello 19.00
Perjantai 13.10. kello 20.30

Tule kokemaan Tehtaanpatruunan rakastajattaren, konttoristi Kaarinan salainen kierros kiehtovassa hylätyssä tehtaassa! Kaarina kuljettaa vieraat kurkistamaan suljetun tehdasrakennuksen tilojen nykyhetkeen ja kertoo konttorin käytävillä kuulemiansa tarinoita… Kierros on tarkoitettu aikuisille. Hinta on 22 euroa ja siihen sisältyy tarjoilua.

Yhteistyössä: Lehmustien Juhlatalo

Vanha Lasitehdas,
Lasitehtaanaukio 2, 11910 Riihimäki

Psst. Haluaisitteko tulla vaikka työporukalla ja varata yksityiskierroksen omalle ryhmälle? Muista myös lasinpuhalluksen parissa elämysillat!
Ota yhteyttä lasistudiolle: Marja Hepo-aho 040 554 9939, marja@mafka-alakoski.fi 

 

Tehdaskierros Vanha Lasitehdas