Joulumyyjäiset ovat hyvä paikka hankkia samalla reissulla monta lahjaa!

Näistä myyjäisistä Helsingistä, Jyväskylästä ja Tampereelta löydät meidän lasistudion tuotteita:

Design District Market

Design District Market, Helsinki

Sunnuntai 26.11. kello 10-18

Design District Helsinki kokoaa paikallisen muotoilun klassikot ja uudet nimet saman katon alle päätapahtumaansa Design District Marketiin Vanhalle Ylioppilastalolle sunnuntaina 26.11. kello 10 – 18! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Design District Market luo ainutlaatuiset puitteet tutustua Helsingin kivijalkaliikkeiden laajaan designtarjontaan: Tapahtumassa on myytävänä muun muassa vaatteita, asusteita, koruja, sisustusta ja taidetta. Tapahtuma järjestetään samana päivänä Aleksin joulukadun avajaisten kanssa. Osallistujien valikoimista on mahdollista tehdä helsinkiläistä kivijalkakulttuuria sekä designalaa tukevia joululahjahankintoja ja muita löytöjä.

Tapahtumassa on lisäksi työpaja lapsille & perheille klo 13 – 16 (nonstop):

Designmuseo järjestää tapahtumassa maksuttoman työpajan lapsille ja perheille. Työpajassa testataan muotoiluajattelua ja herätetään käyntiin keksijän mieli. Nosta kaksi sattumanvaraista sanaa tai kuvaa ja keksi niistä uusi idea. Idea voi olla järkevä tai hassu, pääasia on keksiä mahdollisimman monenlaisia uusia ideoita ja herättää aivot sitä kautta ajattelemaan eri tavalla kuin yleensä. Työmenetelmän on kehittänyt palvelumuotoilija ja Muotoilun Skidiakatemian opettaja Laura Euro ja sitä voi nyt testata Designmuseon oppaan johdolla työpajassa. Paja sopii kaikenikäisille. Alle 10-vuotiaat vanhempien seurassa.

Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki
Design District Market Facebookissa #ddhelsinki #ddmarket

Ornamon Design Joulu 2017

Ornamon Design Joulu, Helsinki

1.-3.12. avoinna pe 15-19, la-su 10-17

Ornamon Design Joulu -tapahtuma Helsingissä kokoaa kotimaisen designin ja taidekäsityön ammattilaiset myymään tuotteitaan Helsingin Kaapelitehtaalle itsenäisyyspäivää edeltävänä viikonloppuna. Koko Kaapelitehtaan alakertaan – Merikaapelihalliin, Puristamoon ja Valssaamoon levittäytyvässä tapahtumassa on esillä suomalaista huippumuotoilua ja taidekäsityötä, muotia, kodin tekstiilejä ja käyttöesineitä sekä grafiikkaa niin tunnetuilta muotoilijoilta ja taidekäsityöläisiltä kuin uusilta lupauksilta sekä muotoilun opiskelijoilta.

Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki
Ornamon Design Joulu Facebookissa #ornamondesignjoulu

 

Suomen Käsityön museon joulutori

Suomen käsityön museon Joulutori, Jyväskylä

9.-10.12. kello 11-18

Vuosittain joulukuun toisena viikonloppuna Suomen käsityön museossa koetaan aitoa joulutunnelmaa käsityöläisten siivittämänä. Paikalla on noin 30 käsityön ja designin ammattilaista myymässä tuotteitaan lahjapaperiin käärittäväksi. Joulutorilta löydät yksilölliset käyttö- ja koriste-esineet perheelle, sukulaisille ja ystäville.

Modernin ja tässä ajassa elävän ihmisen Joulutori tarjoilee viikonlopun aikana yli 6500 kävijälle laadukasta käsityötä, kohtaamisia, joulukahvion kuumien juomien ja leivonnaisten tuoksuja, elävää musiikkia ja näyttelyitä upeassa, tyylikkääksi laitetussa museossa.

Suomen käsityön museo, Kauppakatu 25, Jyväskylä

Joulutori Facebookissa #käsityöläistenjoulutori

Muoto pop up: Tapaa taiteilija

Muoto pop up: Tapaa taiteilija Kari Alakoski, Tampere

Lauantai 16.12. kello 12-15

Muoto pop up on Tampereen keskustassa sijaitseva shop in shop -myymälä, joka tuo esille kotimaista muotoilua, taidekäsityötä ja kuvataidetta. Mukana on tuotteita 16 eri tekijältä akselilta Helsinki-Tyrnävä.

Lauantaina 16.12. lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski on paikan päällä esittelemässä lasituotteista ja -teoksia.

Muoto pop-up, Aleksis Kiven katu 11, Tampere
Muoto pop up Facebookissa #muotopopup