Tänä viikonloppuna ei tarvitse pohtia, että mitähän sitä tekisi: Lauantaina tapahtuu Riihimäen lasistudiolla ja sunnuntaina on puolestaan Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla joulumyyjäiset.

Koe joulu lasistudiolla!

Lasistudiolla virittäydytään joulutunnelmaan lauantaina 25.11. kello 11-17.  Esittelemme kokeellista lasinpuhallusta pajamme pihalla käyttäen epätavallisia muottimateriaaleja. Lisäksi lasihytin puolella toimii jouluherkkujen testikeittiö. Tule katsomaan, kuinka meidän ”kokeille” käy!

Lasistudio Mafka&Alakoski
Kokeellista lasinpuhallusta

Eriskummallisiin testeihin pääsee halutessaan itsekin osallistumaan: Lasistudiolla voi tehdä oman muotin lumesta tai juuttikankaasta ja puhalluttaa siihen uniikin lasiesineen. Omaan muottiin puhalletun esineen hinta on 40 euroa, sisältäen puhaltamisen, hionnan ja signeerauksen. Lasinpuhallusta pyörii pajalla niin sanotusti non-stoppina, kysynnän mukaan niin kauan kuin muottimateriaaleja riittää.

Lasistudiolla on myös mahdollisuus puhaltaa oma koristepallo ammattilaisen opastuksella hintaan 20 euroa. Koristepallon puhaltaminen sopii myös lapsille, suosittelemme sitä kaikille 4-vuotiaasta ylöspäin. Huomioithan, että lasiesineen tulee jännitteiden välttämiseksi jäähtyä hitaasti, joten sitä ei voi ottaa mukaansa heti samana päivänä.

Lasistudio Mafka&Alakoski,
Lasitehtaanaukio 2, 11910 Riihimäki

Koe joulu lasistudiolla! -tapahtuman sivut Facebookissa.

Kokeellista lasinpuhallusta Riihimäellä
Design District Market

Design District Market

Tervetuloa Design District Helsingin joulumyyjäisiin Vanhalle Ylioppilastalolle sunnuntaina 26.11. kello 10 – 18! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Design District Market luo ainutlaatuiset puitteet tutustua Helsingin kivijalkaliikkeiden laajaan designtarjontaan: Tapahtumassa on myytävänä muun muassa vaatteita, asusteita, koruja, sisustusta ja taidetta. Tapahtuma järjestetään samana päivänä Aleksin joulukadun avajaisten kanssa. Osallistujien valikoimista on mahdollista tehdä helsinkiläistä kivijalkakulttuuria sekä designalaa tukevia joululahjahankintoja ja muita löytöjä.

Vanha Ylioppilastalo, Mannerheimintie 3, Helsinki

Design District Market -myyjäistapahtuma Facebookissa.

Ja tulossahan on myös muita joulumyyjäisiä, esimerkiksi perinteiset Ornamon joulumyyjäiset Kaapelitehtaalla. Niistä löydät lisätietoja täältä!