12.-16.12.2017 Galleria Mafka&Alakoskessa järjestetään lasisuunnitteluun keskittyvä Hello -näyttely, joka esittelee nuoren muotoilijan Roosa Väyliön (s. 1995) töitä. Hello -näyttelyllä halutaan herätellä ihmisiä avaamaan silmänsä uusille tulokkaille ja nostaa kaikkien nähtäville tämän päivän taideteollista lasisuunnittelua.

Hello -näyttely tervehtii kaikkia modernista suomalaisesta lasimuotoilusta kiinnostuneita. Näyttelyssä pääsee näkemään muotoilija Väyliön suunnittelemia tuotteita valaistukseen ja kattaukseen sekä lasikoruja. Laajemmassa kontekstissa näyttelyn tavoite on innostaa katsojia keskusteluun, mitä suomalainen muotoilu on ja mitä se heille merkitsee?

Hello -näyttely on Väyliön ensimmäinen oma soolonäyttely. Hän on valmistunut Aalto-yliopistosta Muotoilun pääaineesta Taiteen kandidaatiksi. Tällä hetkellä Väyliö opiskelee Taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston tuote- ja tilasuunnittelun pääaineessa.

Facebook-tapahtuman löydät täältä.

 

Hello -lasimuotoilunäyttelyn avajaiset