Tammikuussa juhlitaan Iso Roban avajaisia


Vietä lasitaidelauantai ja tule käymään gallerialla 13.1. kello 11-20! Olemme Iso Roban avajaisten kunniaksi avoinna ilta kahdeksaan saakka.

Avajaisohjelmassa löytyy kadun mitalta kaikenlaista: Galleriavierailun lisäksi voit herkutella ravintoloissa, kuunnella akustista keikkaa baarissa tai vaikkapa porttikongissa, taiteilla muoviroska-työpajassa, osallistua Punavuoren historiakävelyyn tai nauttia vain uudesta vanhasta kävelykadusta.

Ison Roobertinkadun asukkaat ja toimijat ovat olleet mukana avajaisten suunnittelussa ja iso osa avajaisia tuleekin olemaan kävelykadun värivalotalot. Asukkaat ja kadun toimijat peittävät ikkunansa värikkäillä silkkipapereilla, jolloin koko Iso Roobertinkatu loistaa eri väreissä.

Avajaisissa selviää myös miten Isosta Roobertinkadusta tuli Ilmastokatu ja miten kävelykadulla leikataan yhteisvoimin energiankulutusta ja vähennetään ympäristöpäästöjä. Kävijät pääsevät myös polkemaan sähköä ja eloa Janne Käpylehdon ”Roban leditorni”-valoteokseen.

Lisätietoja voit lukea Facebook-tapahtumasivulta tai STT Infon sivuilta Helsingin kaupungin tiedotteesta.


Ihastuttava ikebana tulee taas!


Tammikuun lopussa Riihimäen lasistudiolla pidettävällä ikebanakurssilla on vielä muutama paikka vapaana. Kurssipaikat ovat myynnissä verkkokaupassamme. Erityistä tässä ikebanakurssissa on se, että siihen sisältyy asetelmaharjoitusten lisäksi oman ikebanamaljakon teettäminen!

Helmikuun alussa ikebana valloittaakin jo Helsingissä saakka. Viime keväänä suuren suosion saaneista ikebana-asetelmista pääsee nauttimaan galleriallamme 1.-4.2. Ikebanataiteilijat pitävät nelipäiväisen näyttelyn aikana muutaman työnäytöksen, joissa vieraat pääsevät näkemään, kuinka kukka-asetelmat rakentuvat. Pysy kuulolla, kerromme piakkoin lisää!