Muotoilija Jukka Jokisen Melt-lasinäyttely on nyt avoinna! Näyttelystä löytyy kirkkaiden Melt-valaisimien lisäksi numeroitu & signeerattu erikoiserä värillistä valaisinta sekä Bubble-konjakkilaseja. Bubble-lasit ovat vastikään tulleet tuotantoon ja nyt siis ensi kertaa ostettavissa. Konjakkilasien idea tulee veden alla kohti pintaa pyrkivästä ilmakuplasta. Lasien yläosa on suupuhallettu muottiin ja lasijalka lisätään kuumatyöstövaiheessa.

 

Galleriakeskiviikkona 7.3. ohjelmaa kello 18 & 19
 galleria avoinna kello 20 saakka!

 

Seuraavaksi galleriallamme onkin erikoisohjelmaa jo keskiviikkona 7.3. kun osallistumme mukaan GalleriakeskiviikkoonGalleriakeskiviikkona helsinkiläiset galleriat pitävät ovet auki ilta kahdeksaan saakka ja toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi kokemaan, ihastelemaan, ihmettelemään ja viihtymään.

Galleria Mafka&Alakoskessa ihastellaan Galleriakeskiviikkona Jukka Jokisen Melt-valaisimia ja inspiroidutaan ikebanasta. Jokisen valaisimien erikoisuutena on mahdollisuus lisätä niiden sisään vettä – näin ne toimivat myös maljakoina! Ikebanataiteilija Laura Kenttä kertoo vinkkejä ja ideoita kukka-asetelmien luomiseen kello 18 ja 19. 

Galleriaan ja näyttelyyn on vapaa pääsy, eikä tapahtuma vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Galleriakeskiviikko löytyy myös Facebookista ja keskiviikon 7.3. tapahtumasivu on täällä.
Voit tutustua osallistuviin gallerioihin ja tarkempiin ohjelmatietoihin myös Galleriakeskiviikon nettisivuilla.

 

Galleriakeskiviikko / Suomalaista lasitaidetta
Galleriakeskiviikko / Suomalaista lasitaidetta

Jukka Jokinen: Melt 3.-17.3.2018

Galleria Mafka&Alakoski, 
Iso Roobertinkatu 19,
00120 Helsinki