Marja Hepo-aho suunnittelemat, vapaasti suupuhalletut lasiosat löysivät puoliskonsa Kulta- ja Jalokivipajan kivistä. Yllä olevassa kuvassa upea turkoosi lasi yhdistyy pallograniittiin ja alla olevan lasipurkin kannessa on kvartsia jäämereltä!

Viimeinkin yhtä / Kulta- ja Jalokivipaja

Valikoimassa myös erilaisia lasin ja spektroliitin yhdistelmiä. Alla näkyvistä teoksista punaiseen lasiin yhdistyvä kivi on jo myyty, mutta muut näistä Viimeinkin yhtä -sarjan uniikeista teoksista ovat (ainakin viimeisimmän tiedon mukaan vielä) saatavilla Tampereella toimivalta Kulta- ja jalokivipajalta.

Tiedustelut:
Tampereen Kulta-ja Jalokivipaja Oy
Kehräsaari, 33200 Tampere

03 2220 660, jalokivipaja@kolumbus.fi

Viimeinkin yhtä / Kulta- ja Jalokivipaja Oy

Viimeinkin yhtä / Kulta- ja Jalokivipaja Oy

Viimeinkin yhtä / Kulta- ja Jalokivipaja Oy

Viimeinkin yhtä / Kulta- ja Jalokivipaja Oy

Kuvat: Tampereen Kulta-ja Jalokivipaja Oy