Seuraavaa Galleriakeskiviikkoa vietetään 4.4. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan suomalaiseen nykylasiin keskittyvään galleriaamme ja katsomaan, kuinka lasihelmet syntyvät! Lasitaiteilija Marja Hepo-aho on paikalla kello 17-20 tekemässä lasihelmiä ja pienoisveistoksia lamppuhelmitekniikalla.

Galleriakeskiviikko huhtikuu

Huhtikuisen Galleriakeskiviikon tapahtumasivu löytyy Facebookissa täältä. Lisätietoja Galleriakeskiviikosta ja muiden mukana olevien gallerioiden ohjelman löydät myös nettisivuilta: www.galleriakeskiviikko.fi 

”Galleriakeskiviikkona helsinkiläiset galleriat pitävät ovet auki iltaan saakka ja toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi kokemaan, ihastelemaan, ihmettelemään ja viihtymään. Myös lemmikit ovat tervetulleita Galleriakeskiviikkoon.

Ei pääsymaksuja, ei pukukoodeja, ei rajoituksia. Galleriakeskiviikko on ilmainen tapahtuma, johon kaikki ovat tervetulleita!”

 

Galleria Mafka&Alakoski,
Iso Roobertinkatu 19,
00120 Helsinki