Kevään vaihtuessa kesäksi galleriallamme aukeaa muotoilija Merja Castrénin näyttely Ikuinen jää, joka herättelee meitä kaikkia pohtimaan luontosuhdettamme. 

Tule juhlimaan avajaisia kanssamme!

Olet lämpimästi tervetulut juhlistamaan Ikuinen jää -lasitaidenäyttelyn avajaisia gallerialle tiistaina 29.5. kello 17 alkaen!

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse ammi@mafka-alakoski.fi tai viestillä numeroon 044 989 8173.

Alta löydät esittelyn muotoilijasta ja tulevan näyttelyn teemasta. Lisäämme kuvia ja tietoja näyttelyn lähestyessä myös Facebook-tapahtumasivulle, Instagramiin sekä Pinterestiin. Tervetua lasin kiehtovaan maailmaan Galleria Mafka&Alakoskeen!

Muotoilija Merja Castrén

Luonto on kautta aikain ollut niin taiteen kuin muotoilun saralla yksi suurimmista inspiraation lähteistä. Nyt ilmastonmuutoksen seurauksena napajäätiköt sulavat – ikuinen jää katoaa. Ikuinen jää -lasinäyttelyn teokset ilmentävät jään eri ominaisuuksia kuten halkeamia, moninaisia värejä, jäävuoren huippuja ja ikuisen jään raitoja. Näyttelyllään muotoilija haluaa herättää keskustelua ympäröivän luonnon tilasta.

Lapin karusta luonnosta inspiraatiota ammentava muotoilija Merja Castrén suunnittelee niin taide- kuin käyttöesineitä. Lasissa Castrénia kiinnostavat lasin optiset ominaisuudet, heijasteet sekä sen muotoilun mahdollisuudet:

“Lasi on arvonsa tunteva, kaunis ja herkkä. Lasiin saa muotoiltua erilaisia avaruuksia ja tiloja, jotka kommunikoivat katsojan kanssa.”

Tule kokemaan, kuinka taidokkaasti luonto sekä jään kosketus yhdistyvät lasiin!
Galleriaan ja näyttelyyn on vapaa pääsy.

 

Ikuinen jää -taidelasinäyttely on avoinna 29.5.-19.6.2018 gallerian aukioloaikojen mukaan ti-pe 11-18 ja la 11-16.
Galleriaan ja näyttelyihin on vapaa pääsy.

Galleria Mafka&Alakoski,
Iso Roobertinkatu 19,
00120 Helsinki