Lasitaiteilija Sini Majurin Aika-näyttely on lasinen kertomus, jossa nykyteknologia kohtaa lasiperinteet. Kiehtovalla ja erityisen haastavalla tekniikalla luodut teokset esittelevät lasipinnan alla olevia kolmiulotteisia kuvamaailmoja.

Näyttelyn teema, aika, on yhtä moniulotteinen kuin lasi materiaalina. Aika on suhteellista. Pieni hetki voi määritellä koko ihmisen – emmekä kuitenkaan pysty muistamaan edes tärkeimpiä hetkiä täydellisesti.

Tule mukaan juhlimaan kanssamme avajaisia!

Tervetuloa juhlimaan Sini Majurin uuden Aika -lasikertomuksen ensiesitystä Galleria Mafka&Alakoskeen keskiviikkona 8.8. kello 18 alkaen! Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse: ammi@mafka-alakoski.fi

Sini Majuri: Aika lasitaidenäyttely Galleria Mafka&Alakoskessa syksyllä 2018

Katson merelle. Se on se sama äärettömyys, jonka rannalla olen viipynyt lukemattomia kertoja. Pysähtyneenä – ajasta irrallaan.

 

Pohdin sitä, kuinka jotkin hetket ovat merkityksellisempiä ja voivat määritellä koko ihmisen. Minulle aika on näkymätön seuralainen. Sukellamme sen lävitse muistimme varassa. Aika hioo itseltään kulmia. Piilottaa yksityiskohdat muutoksista.

 

Olen halunnut antaa muodon näkymättömälle, vaikka se olisikin vain kuiskaus.

Alla olevalta videolta pääset näkemään esimerkkejä, kuinka kuvitetut tarinat hehkuvat kuumassa lasissa ja tutustumaan lasitaiteilijalle tyypilliseen kädenjälkeen.


Sini Majuri: Aika 8.8.-8.9.2018

Avoinna gallerian aukioloaikojen mukaan ti-pe 11-18 ja la 11-16.
Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Galleria Mafka&Alakoski
Iso Roobertinkatu 19
00120 Helsinki