Tervetuloa Taiteiden Yönä tapaamaan lasitaiteilija Sini Majuria ja tutustumaan tämän uusiin Aika-näyttelyn teoksiin!


Taiteilijatapaaminen pidetään Helsingin gallerialla Taiteiden Yönä, torstaina 23.8. kello 17.00-21.00. Vapaa pääsy, tervetuloa!
Voit tutustua Taiteiden Yön ohjelmaan täällä.

Lasitaiteilija Sini Majurin Aika -näyttelyteoksia

Aika on lasinen kertomus, jossa nykyteknologia kohtaa lasinpuhalluksen perinteet. Jokainen lasiveistos on katkelma surrealistista tarinaa, joka on kuin optisten illuusioiden kautta ratkaistava arvoitus. Kiehtovalla ja erityisen haastavalla tekniikalla luodut teokset esittelevät lasipinnan alla olevia kolmiulotteisia kuvamaailmoja.

Näyttelyn teema, aika, on yhtä moniulotteinen kuin lasi materiaalina. Aika on suhteellista. Pieni hetki voi määritellä koko ihmisen – emmekä kuitenkaan pysty muistamaan edes tärkeimpiä hetkiä täydellisesti.

Veistoksissa massiivinen lasi yhdistetään taiteilijan omakätisiin kuvituksiin, joissa ajan ja paikan ulottuvuudet sekoittuvat. Kun kuvat suljetaan lasin sisään, ne pysyvät muuttumattomina vuosituhansia. Taiteilija kertoo teosten kautta myös meidän ajastamme ja vangitsee sen näin aikakapseleihin tuhansiksi vuosiksi.

Aika-näyttelyn tapahtumasivu Facebookissa.

Sini Majuri: Aika 8.8.-8.9.2018
Taiteilijatapaaminen Taiteiden Yönä, torstaina 23.8. kello 17-21
Vapaa pääsy

Galleria Mafka&Alakoski
Iso Roobertinkatu 19
00120 Helsinki