Vilkas viikonloppu luvassa! Tänään Riihimäellä vietetään Taiteiden Yötä, huomenna käynnistyyy Kaapelitehtaalla perinteinen Design Market ja lauantaina Sini Majurin Aika-näyttelyn viimeinen päivä.

 

Riihimäen Taiteiden Yö 7.9. kello 19-23

 

Tänään vietetään Riihimäellä Taiteiden Yötä kello 19 alkaen. Lasinpuhallusnäytösten lisäksi Vanhalta Lasitehtaalta löytyy muutakin ohjelmaa. Kaikki tapahtumat ovat ikärajattomia ja niihin on vapaa pääsy.

 

Riihimäen Taiteiden Yö 2018

 

Kierroksia suljettuun pääkonttorirakennukseen

Vanhan Lasitehtaan pääkonttorirakennuksessa pääset yhteistyössä Mafka&Alakosken sekä Lehmustien Juhlatalon järjestämälle poikkitaiteelliselle kierrokselle, jolla näet, kuinka valo herättää lasin henkiin. Kierrokset ovat ikärajattomia ja niitä järjestetään niin kutsutusti non-stoppina, eli mukaan voi saapua milloin vain. Päärakennuksen entisestä ruokalasta muuttuu Taiteiden Yöksi kahvila.

 

Riihimäen Taiteiden Yö 2018

Kokeellista lasinpuhallusta

Mafka&Alakosken lasistudion tiloissa lasinpuhaltajamestari Kari Alakoski pitää elämyksellisiä lasityönäytöksiä kello 19.15, 20.15, 21.15 ja 22.15. Lasistudion ovet ovat koko illan avoinna. Tule kokemaan, kuinka pimeässä illassa soi saksofoni Alakosken puhaltaessa kokeellisia lasinäytöksiä lasistudion pihalla!

 

Riihimäen Taiteiden Yö 2018

Soppaa ja solisteja

Lehmustien Juhlatalolla on avoimet ovet kello 18-24 ja tarjolla solisteja ja soppaa:
klo 20-20.45 Bel Canton ystävien yksinlaulukonsertti ”Suomalaista laulumusiikkia Riihimäen Taiteiden yössä” (tänä aikana toivomme vältettävän liikkumista saleissa) klo 21.30 alkaen Petja Heiskanen, mies ja kitara, esittää irlantilaisia rakkaus- sekä juomalauluja.

Poikkea Juhlatalolle lämmittelemään syksyisessä yössä, tarjolla maistuvaa kanakeittoa ja kasviskeittoa (6e) sekä kahvilan herkkuja.

Lisäksi Vanhassa Lasitehtaassa (käynti sisäpihalta) viimeistä päivää auki upea nykytaidenäyttely Emme olleet yksi – sisällissodan heijastumia nykytaiteessa kello 12-22. Tutustu myös lähialueen muiden toimijoiden ohjelmaan Riihimäen Taiteiden Yön sivuilla.

Vanha Lasitehdas,
Lasitehtaanaukio 2,
11910 Riihimäki

Taiteiden Yö Vanhalla Lasitehtaalla -tapahtuma Facebookissa.

HDW Design Market 2018


Design Market, Kaapelitehdas 8.-9.9. kello 11-18

 

Huomenna käynnistyy Helsingissä Kaapelitehtaalla perinteinen Design Market. Mafka&Alakosken lasia täynnä oleva pöytä sijaitsee Merikaapelihallissa paikalla numero 33. Jos saavut sisään heti Merikaapelihallin sivustan ovista, löydät itsesi suoraan paikkamme edestä (karttakin kommenteissa). Design Market on avoinna la ja su 11-18.

Kaapelitehdas,
Tallberginkatu 1,
00180 Helsinki

Design Market 2018 -tapahtuma Facebookissa. Katso täältä suurempi myyjäkartta ja lista kaikista osallistujista.

HDW Design Market 2018

Aika loppuu!

 

Lauantai on Helsingin gallerialla lasitaiteilija Sini Majurin Aika-näyttelyn viimeinen päivä. Ehdit ihailemaan monikerroksisia taideteoksia vielä kello 11-16.

Galleria Mafka&Alakoski,
Iso Roobertinkatu 19,
00120 Helsinki

Aika-näyttelyn Facebook-tapahtumasivu.

 

Sini Majuri: Aika - Time lasitaidenäyttely, Galleria Mafka&Alakoski