Galleria ja kauppa Helsingissä

Galleria Mafka&Alakoski on suomalaiseen nykylasiin keskittyvä galleria ja kauppa Punavuoren sydämessä, Iso Roobertinkadulla. Galleriassa järjestetään vaihtuvia näyttelyitä ja kaupasta löytyy valikoima Riihimäellä suupuhallettua, käsityönä valmistettua taide- ja käyttölasia. 

Gallerian näyttelyissä esitellään niin tunnettujen kuin uusien nousevien lasitaiteilijoiden ja -muotoilijoiden teoksia. Helsingin Gallerian tavoitteena on tehdä suomalainen studiolasitaide laajemmin tunnetuksi, sekä tuoda esille lasinteon elämyksellisyyttä ja ainutkertaisuutta.

Galleria on myös aluueellisen Design District Helsingin jäsen. Tämä on ehdoton vierailukohde sinulle, joka arvostat laadukasta käsityötä ja yksilöllisyyttä!

Lasistudio Riihimäellä

Täällä niitä taikoja tehdään. Lasistudio Mafka&Alakoski toimii Riihimäellä entisen lasitehtaan tiloissa. Lasistudiolla valmistetaan suupuhallettua taide- ja käyttölasia. Lasinpuhaltimon yhteydessä on tila, josta löydät lasitaiteilijoiden ainutlaatuisia teoksia sekä korkeatasoista vapaasti muotoiltua käyttölasia. Lasistudiolla järjestetään myös elämysiltoja lasinpuhalluksen parissa.

Riihimäen lasistudiolla on lisäksi laaja valikoima uniikkeja lasihelmiä ja koruja. Lasitaiteilija Marja valmistaa helmiä ja pienoisveistoksia (esimerkiksi näköisveistoksia linnuista ja lemmikeistä) myös tilauksesta.

Lasistudio on oiva paikka hypnotisoitua kuumasta lasimassasta, tehdä taidehankintoja ja lahjaostoksia sekä nauttia tunnelmasta!

Jälleenmyyjät

Galleria Mafka & Alakoski, Helsinki
Lasistudio Mafka & Alakoski, Riihimäki
Taidetupa PikkuSelma, Kuusankoski
Gumbostrand Konst & Form, Sipoo
Stylework Finland

Katso esittelyvideo Helsingin ja Riihimäen toimipisteistä

Tervetuloa lumoutumaan lasista!