Lasinpuhallusstriimi 18.6.2021 klo 18.00

25.00

Tule kokemaan verkkotapahtuma, joka tuo lasiuunin hehkun ja hypnoottisen lasinpuhalluselämyksen suoraan omaan olohuoneeseesi! Striimissä pääset seuraamaan lähietäisyydeltä tuhansia vuosia vanhaa suupuhallusprosessia ja kysymään lasiaiheisia kysymyksiä lasinpuhaltajilta. 18.6. tapahtuman aiheena on uniikin värillesen tikkuilmaesineen valmistus. 

Varasto loppu

Kuvaus

Sesongin viimeinen lasinpuhallusstriimi on reaaliaikainen lasinpuhallusnäytös, joka lähetetään Zoom -palvelun kautta. Verkkotapahtuma tuo lasiuunin hehkun ja hypnoottisen lasinpuhalluselämyksen suoraan omaan olohuoneeseesi! Striimissä pääset seuraamaan lähietäisyydeltä tuhansia vuosia vanhaa suupuhallusprosessia ja sulan lasin taikaa. Näytöksen aikana sinulla on mahdollisuus kommentoida ja kysyä lasiaiheisia kysymyksiä lasinpuhaltajilta chat-toiminnon avulla. Tapahtuman kesto on 1,5 tuntia.

Puhaltajina tapahtumassa ovat puhaltajamestari Kari Alakoski ja lasitaiteilija Marja Hepo-aho. Tapahtumassa suupuhalletaan uniikki taide-esine ja lasinpuhaltajat avaavat sen syntyprosessin. 18.6. tapahtuman aiheena on värillisen tikkuilmaesineen valmistus. 

Ostettuasi lipun saat sähköpostissa osallistumisohjeet sekä linkin suljettuun verkkotapahtumaan. Huomioithan, että linkki toimii ainoastaan tapahtuman aikana. Tarkistathan roskapostin, jos et ole saanut linkkiä kaksi tuntia ennen lähetystä. Teknisissä ongemissa tai linkin uupuessa soitathan Marjalle numeroon 040 554 9939. Lipunmyynti sulkeutuu 3 tuntia ennen lähetyksen alkua.