Lasinpuhallusstriimi 29.4.2021 klo 18.00

25.00

Tule kokemaan verkkotapahtuma, joka tuo lasiuunin hehkun ja hypnoottisen lasinpuhalluselämyksen suoraan omaan olohuoneeseesi! Striimissä pääset seuraamaan lähietäisyydeltä tuhansia vuosia vanhaa suupuhallusprosessia ja kysymään lasiaiheisia kysymyksiä lasinpuhaltajilta. 29.4. tapahtuman aiheena on filigraaniesineen valmistus. 

Kuvaus

Lasinpuhallusstriimi on reaaliaikainen lasinpuhallusnäytös, joka lähetetään YouTube -palvelun kautta. Verkkotapahtuma tuo lasiuunin hehkun ja hypnoottisen lasinpuhalluselämyksen suoraan omaan olohuoneeseesi! Striimissä pääset seuraamaan lähietäisyydeltä tuhansia vuosia vanhaa suupuhallusprosessia ja sulan lasin taikaa. Näytöksen aikana sinulla on mahdollisuus kommentoida ja kysyä lasiaiheisia kysymyksiä lasinpuhaltajilta chat-toiminnon avulla. Tapahtuman kesto on 1,5 tuntia.

Puhaltajina tapahtumassa ovat puhaltajamestari Kari Alakoski ja lasitaiteilija Marja Hepo-aho. Tapahtumassa suupuhalletaan uniikki taide-esine ja lasinpuhaltajat avaavat sen syntyprosessin. 29.4. tapahtuman aiheena on filigraaniesineen valmistus. 

Ostettuasi lipun saat sähköpostissa osallistumisohjeet sekä linkin suljettuun verkkotapahtumaan. Huomioithan, että linkki toimii ainoastaan tapahtuman aikana. Ostathan lippusi 28.4. klo 18 mennessä.