Lasinpuhallusstriimi 27.5.2021 klo 18.00

25.00

Tule kokemaan verkkotapahtuma, joka tuo lasiuunin hehkun ja hypnoottisen lasinpuhalluselämyksen suoraan omaan olohuoneeseesi! Striimissä pääset seuraamaan lähietäisyydeltä tuhansia vuosia vanhaa suupuhallusprosessia ja kysymään lasiaiheisia kysymyksiä lasinpuhaltajilta. 27.5. tapahtuman aiheena on uniikin esineen suupuhallus värilasista. 

Kuvaus

Lasinpuhallusstriimi on reaaliaikainen lasinpuhallusnäytös, joka lähetetään Zoom -palvelun kautta. Verkkotapahtuma tuo lasiuunin hehkun ja hypnoottisen lasinpuhalluselämyksen suoraan omaan olohuoneeseesi! Striimissä pääset seuraamaan lähietäisyydeltä tuhansia vuosia vanhaa suupuhallusprosessia ja sulan lasin taikaa. Näytöksen aikana sinulla on mahdollisuus kommentoida ja kysyä lasiaiheisia kysymyksiä lasinpuhaltajilta chat-toiminnon avulla. Tapahtuman kesto on 1,5 tuntia.

Puhaltajina tapahtumassa ovat puhaltajamestari Kari Alakoski ja lasitaiteilija Marja Hepo-aho. Tapahtumassa suupuhalletaan uniikki taide-esine ja lasinpuhaltajat avaavat sen syntyprosessin. 27.5. tapahtuman aiheena on värilasiesineen valmistus. 

Ostettuasi lipun saat sähköpostissa osallistumisohjeet sekä linkin suljettuun verkkotapahtumaan. Huomioithan, että linkki toimii ainoastaan tapahtuman aikana. Lipunmyynti sulkeutuu 3 tuntia ennen lähetyksen alkua.